Martishop 2018

Martishop 2018

Multumiri organizatorilor Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie pentru organizarea acestui eveniment frumos în Marea Britanie, unde pe data de 11 martie, s-au adunat moldovenii pentru a celebra cultura și tradițiile care ne unesc și a suține o cauza nobilă. La această ediție Fundatia Doneaza Pentru COPII a fost beneficiarul resurselor colectate in cadrul evenimentului. Muzică voie bună, delicii culinare, traditii moldovenesti au fost cele care au potolit un pic dorul de casă moldovenilor din Marea Britanie, care de fiecare data susțin proiectele, fundațiile din Republica Moldova.
la acest eveniment au fost prezenți și Fondatorul Fundatia Doneaza Pentru COPII Vladimir Castravet și președintele Doga Eugenia, care au sensibilizat vizitatorii acestui eveniment pentru donatii în cadrul proiectului : #Abilitate_prin_artă ce prevede organizarea unui atelier de pictură pentru copii din familii numeroase, monoparentale si pentru copii cu dizabilități din comuna BĂCIOI. Am prezentat și lucrari handmade executate de copii.
Mulțumiri încă odata organizatorilor Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie. succese mari în activitățile desfășurate!

No Comments

Post a Comment