Если каждый человек который это читает пожертвует 5 евро, то нам понадобится всего лишь один день в году для сбора средств. Но не все могут пожертвовать. И проблема не в этом. Каждый год все больше людей решаются сделать пожертвования.

В этом году просим вас внести свой вклад в 20, 100, 200 Леев или любую другую сумму которую считаете что поможет и поддержит.

Ziua Ușilor Deschise!

Școala de Valori anunță Ziua Ușilor deschise!

Cu totii vorbim despre schimbarea viitorului, dar noi am făcut deja un pas și va invitam și pe voi sa ne fiți alături, căci împreună vom face viitorul copiilor noștri mai bun.

Incepind de astazi 18 februarie 2017 usile sediului nostru for fi mereu deschide pentru toti indiferent de vîrste si interese. Suntem receptivi la toate sugestiile  si va oferim sprijinul nostru in caz de necesitate.

Binefacerea este acea virtute absolută, care a devenit o parte integrantă a civilizației umane. Ea este cel mai simplu, dar în același timp și cel mai perfect mod de a transforma lumea materială în una mai pură și nobilă. Este calea spre pace de care avem atâta nevoie. Esența binefacerii constă în a înțelege că ea este un dar oferit nu numai celui care îl acceptă, dar și celui care îl oferă. Fiecare din noi poartă în suflet dorința lăuntrică de a împărtăși cu aproapele bunurile, grija și dragostea de care se bucură singur.

Proiectul Amicii Lansat de Școala de Valori va oferi posibilitatea copiilor și tinerilor din comuna Băcioi de a participa la cluburi pe interes, cursuri de instruiri, Master Clas-uri, training-uri, dezbateri, concursuri, activități sociale etc, la ei acasă, fără a fi necesar să plece din comună pentru a beneficia de aceste oportunități.

Vrei o educație mai bună pentru copilul tău?
Atunci vino la școala de Valori.

  • Back to school 2018

    Mulțumiri enorme partenerilor noștri MAD- AID și Moldova Aid datorită cărora aceasta campanie a avut loc. Astăzi am avut parte de o zi deosebită alături de voluntarii acestor organizații și copii de la Școala primară nr. 101, cei 53 de copii din familii social-vulnerabile sau......

  • Семинар №. 11: «Способность через искусство»

    В эти жаркие дни мы вспоминаем про море !!!! Что делать, если только ….. & # x1f914; если мы создаем что-то интересное с этой темой! Что вы скажете? Workshop. 11 в рамках проекта: «Навык в искусстве» Тема семинара: Recycling творческой тематический увеличилась, так как во......

  • Семинар №. 10: «Способность через искусство»

    O vacanta colorata avem, dar spre sfirsite.. Ne pregatim de 1 septembrie, creativ ca deobicei!!! Atelierul nr. 10 din cadru proiectului: «Abilitate prin Artă» Tema atelierului: Back to school . Cu îndrumarea specialistului si toate materialele necesare copii au realizat o felicitare pentru 1 septembrie......