Fundația Doneaza pentru Copii este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care, militeaza activ pentru drepturile copilului și protecția copilului în Republica Moldova.

Misiunea

Misiunea Fundației Donează pentru Copii  este de a obţine progrese marcante privind modul în care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora.

Viziune

Viziunea noastră este o lume în care fiecărui copil îi este respectat dreptul la viaţă, protecţie, dezvoltare şi participare.

Orice contribuţie în beneficiul copiilor aflaţi în nevoie este importantă! Vă rugăm donaţi în contul Donează pentru Copiii din Republica Moldova.

Viitorul depinde de cum educăm copii acum. Un viitor prosper este posibil, dacă educăm corect copii în prezent. În fiecare din noi se naște un Ștefan cel Mare de aceea în mîinele noastre este succesul. (Vladimir Castravet)

Fundația este înființată cu scopul de a creste Ștefani cei Mari, pentru că noi cu tărie credem că în fiecare copil crește un Ștefan Cel Mare și poate schimba viitorul în bine. O societate educată în cultură, tradiție, credința și etica este o societate bogată și prosperă. Corupția se naște din pragul neștiinței.

Fundația este ceea ce suntem noi toți împreună. Cu voi, noi putem schimba viitorul. Nimeni nu va oferi nimic făra a cere ceva în schimb. Vă cerem să acționați împreună cu noi pentru a ajuta copii ce vor fi acei ce ne vor da pensie și ne vor fi sprijin la Bătrânețe.

Fundația s-a născut doar dintr-o dorința de ajuta, făra a avea la bază bani. Pe puterile proprii fondatorul, care este o persoana simpla, a dat ultimii bani pentru a da start Fundației.

Casele de copii au nevoie de sprijinul nostru, pentru a putea oferi mîncare, haine și acoperiș deasupra capului. Mama și Tata pentru ei suntem noi cei care putem ajuta.

Scopul principal este de a ajuta pe Maria, Vera, Vasile, Ion și pe toti ceilalti să obțină Dragoste și Iubire calda, de care au fost lipsiți cînd mama și tata i-au părăsit.
Aici veti putea găsi urmatoarele informații:
• Cu ce se ocupă fundația donează pentru copiii
• Noutăți despre copii și casele de copii
• Informații despre cursuri și activități extrașcolare
• Informatii utile despre relațiile cu copii, etc.

Puteți dona online. 
Puteți procura jucării, cărti, cursuri și activități pentru copii.
Puteți obține Sfaturi de la preot și doctori
Puteti viziona Biblia pentru copii audio/Video
Oferte speciale
Lista caselor de copii
Lista Școlilor din Chișinău
Lista Școlilor muzicale, de arte și studii creative pentru copii din Chișinău.


Vă puteți înscrie pentru ajutorul pe care il puteți oferi în fiecare luna. 
Toate donațiile și banii care sunt obținuți sunt repartizați la casele de copii. 
Deasemenea puteți procura sau dona cărti, jucării, haine. Toate produsele donate sunt repartizate direct copiilor.