Tîrg de caritate: „Susține pe Teodor Dogari!”

Teodor Dogari din localitatea Bacioi, a fost diagnosticat cu neuroblastomă în stadiul III la vârsta de 8 luni, iar la momentul actual urmează un tratament de chimioterapie în Turcia. Din păcate costul procedurilor este mult peste posibilitățile părinților suma constituind 456.000 TRY aproximativ 116.920 EURO. In pofida la faptul că, foarte multă lume încearcă să susțină această familie în continuare, nu sa reușit să se colecteze toată suma necesară pentru tratament. Fundatia DPC organizeaza intru sustinerea lui TEO Târgul Caritabil întitulat „Susține pe Teodor Dogari!” în centrul comunei Băcioi în data de 20 august 2017, orele de manifestare 10:00-18:00. Unde alături de prieteni, parteneri, oameni cu inimă mare vom scoate în vânzare: produse alimentare, hăinuțe, încălțăminte, jucării, rechizite, vom organiza master clas, etc-iar banii colectați vor fi donați sută la sută acestei familii, ce caută cu disperare să își salveze copilul.

Back to school 2018

Mulțumiri enorme partenerilor noștri MAD- AID și Moldova Aid datorită cărora aceasta campanie a avut loc.
Astăzi am avut parte de o zi deosebită alături de voluntarii acestor organizații și copii de la Școala primară nr. 101, cei 53 de copii din familii social-vulnerabile sau incomplete au primit cadouri personalizate (rechizite școlare, manuale artistice, hăinuțe, jucării, dulciuri) și desigur o experiență unică…ziua emoțiilor pozitive.
Multumiri doamnelor Victoria Dunford, Maria Botnari, pentru donatiile, cadourile și incurajările pretioase. a fost o onoare sa le cunoaștem personal.
Multumiri ambasadorului copiilor din BACIOI Veaceslav Neaga.
Multumiri doamnei Lilia Secrieru,directoarea: Școlii primare nr. 101, pentru colaborare privind determinarea celor 53 de beneficiari, care au avut nevoie de suport.

0
0

Atelierul nr. 11:”Abilitate prin arta”

In aceste zile toride ne amintim cu totii de mare!!!! Ce bine ar fi daca…..🤔 daca am creea ceva interesant cu aceasta tematica!
Ce spune-ti?
Atelierul nr. 11 din cadru proiectului: „Abilitate prin Artă”
Tema atelierului: Reciclare creatică cu tematica maritică, fiind perioada vacantelor la mare, iar copii pur si simplu adora sa se joace cu apa, nisipul și scoicile, acest lucru ne-a inspirat spre un atelier tematic pentru ca amintirea vacantei să rămână pentru tot anul!
Avem nevoie de un recipient de sticla si o parte din scoicile care le-ai adus din vacanta!
Împreunacu 10 copii din comuna Bacioi am creat ceva interesant si creativ!
Multumiri susținătorilor Proiectului Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie Mico Catering Mami&Co Fair Edujoc, Kiwi.md PartyStore.md Cromina si voluntarilor FUndatiei Doneaza Pentru COPII.

0
0

Atelierul nr. 10:”Abilitate prin arta”

O vacanta colorata avem, dar spre sfirsite..
Ne pregatim de 1 septembrie, creativ ca deobicei!!!
Atelierul nr. 10 din cadru proiectului: „Abilitate prin Artă”
Tema atelierului: Back to school . Cu îndrumarea specialistului si toate materialele necesare copii au realizat o felicitare pentru 1 septembrie pentru profesorul iubit.

Multumiri susținătorilor Proiectului Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie Mico Catering Mami&Co Fair Edujoc, Kiwi.md PartyStore.md Cromina si voluntarilor FUndatiei Doneaza Pentru COPII.

0
0

Atelierul nr. 9:”Abilitate prin arta”

Atelierul nr.9 din cadrul proiectului:”Abilitate prin arta” copii din Bacioi au ocazia unica de a participa la acest atelier, cu titlul gratuit💸
Tema acestui atelier: Reciclare creativă, odata cu dezvoltarea creativității promovam protectia mediuliu prin reciclare creativa.
Reciclare creativa al borcanaselor de sticla, cutiilor de plastic: care pot deveni un decor minunat utilizindu-l la bucatarie sau in living sau in camera ta. Reciclind ne invatam sa pretuim natura si resursele ei, totodata dezvoltam creativitatea artistica. Pentru reciclare am utilizat vopselele acrilice care sunt foarte durabile in timp.
copii au primit indrumarea specialistului si au avut la dispozitie materialele necesare pentru (vopsele, trafarete, pensula, clei, servetele pentru decupaj)
Multumiri susținătorilor Proiectului @Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie Mico Catering Mami&Co Fair Edujoc, Kiwi.md PartyStore.md Cromina si voluntarilor FUndatiei Doneaza Pentru COPII.

0
0

Atelierul nr. 6:”Abilitate prin arta”

Atelierul nr.6 din cadrul proiectului:”Abilitate prin arta” copii din Bacioi au ocazia unica de a participa la acest atelier, cu titlul gratuit💸
Multumiri susținătorilor Proiectului @Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie Mico Catering Mami&Co Fair Edujoc, Kiwi.md PartyStore.md Cromina si voluntarilor FUndatiei Doneaza Pentru COPII.

0
0

Atelierul nr. 3 :”Abilitate prin arta”

Atelierul nr.3 din cadrul proiectului:”Abilitate prin arta” copii din Bacioi au ocazia unica de a participa la acest atelier, cu titlul gratuit💸
Multumiri susținătorilor Proiectului @Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie Mico Catering Mami&Co Fair Edujoc, Kiwi.md PartyStore.md Cromina si voluntarilor FUndatiei Doneaza Pentru COPII.

0
0

Atelierul nr. 2 :”Abilitate prin arta”

Atelierul nr. 2 din cadrul proiectului Abilitate prin Arta. Am studiat noțiunile de volum și efectuarea portretului în cadrul 3/4 al unui iepuraș. Tehnica acuarele pe uscat si umed.
am savurat toti împreună cite o înghețată pentru o dispoziție creativă și dulce!!!

0
0

Atelier de creație: Lalele din bumbac

Astăzi am reușit sa convingem să petreacă timpul cu noi în detrimentul calculatoarelor și telefoanelor, atit fete cît și băieți, am executat un întreg buchet de lalele, 11 la număr. Toate speciale la fel ca participanții noștri.
exact ca vorba cântecului:
Lalele laleleee!
Frumoasele noastre laleleee!


Multumiri Mad Aid Moldova pentru minunata masina de cusut, cu ea facem lucruri minunate.

0
0

Clubul Hand-made by kids

Fundatia Doneaza Pentru COPII organizeaza clubul Handmade by kids, care are ca scop de a valorifica energia creativă a copiilor prin ateliere de creatie.
In cadrul carora copii vor învăța tehnici de lucru cu diverse texturi și tipuri de hârtie, stofe, accesorii, etc.
Temele atelierelor diverse: impletirea bratarilor din ata, reciclare creativa, tehnica decupajului, tehnica mixed media, croirea materialelor textile, efectuarea diverselor accesorii hanmade, etc
costul pentru1 sesiune-30 lei
costul pentru 4 sesiuni-100 lei*
În data de 27-07 la ora 14:00 o sa executam cu participantii la acest atelier lalele din bumbac cu umplutura ecologica!!!
Super TARE!

0
0